[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Från och med 2010 till och med 2016 är min börsportföljs genomsnittliga årliga avkastning 10,3 procent. I avkastningen ingår förstås utdelningarna. Under kalenderåret 2016 blev avkastningen 12,6 procent. Det är inte så tokigt då många av mina aktier är lågriskaktier som preffar. Från dessa förväntar jag mig ca 6-7 procent om året över tid. 10 procent om året innebär ju faktiskt att börsportföljen dubblas i värde var sjunde år om jag återinvesterar utdelningarna. Om jag ovanpå det får pengar över…
Läs hela blogginlägget: 10 procent om året är jag nöjd med

[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment