[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Redan ifjol såg det bra ut, men nu börjar det ta sig på allvar. Trenden med att jag får allt högre utdelningar höll i sig under 2016 och ännu mer förväntar jag mig att få under 2017. Jag har trots allt köpt en del aktier under slutet av 2016 och har mer att köpa för, så jag räknar med att mina utdelningskrigare tar med sig hem allt mer klirr i kassan. Särskilt så länge jag håller på och återinvesterar i…
Läs hela blogginlägget: 2016 blev ännu ett bra utdelningsår
Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment