[ Blogginlägget är skrivet av: Västkustinvesteraren ]

Det har redan hunnit gå 12 dagar av 2017. Jag tänkte slänga ihop ett kortare inlägg här nedanför där jag redovisar mitt totala kapital och hur det går med delmålet att nå 1 miljon kronor innan jag fyller 30år. Inlägget skall även fungera för mig som en del i bloggens ”dagboksfunktion” vilket gör att jag själv kan gå tillbaka senare i år, eller till och med om ett par år, för att se hur utvecklingen av sparandet har gått. Mitt…
Läs hela blogginlägget av Västkustinvesteraren här: Äntligen över 1 miljon kronor i kapital – fast ändå inte riktigt…

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment