[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

”Tack för fantastiskt bra böcker” Jag har på Twitter hört både citatet ovan och många andra snälla och vänliga ord om mina två första böcker. Tack för berömmet! 🙂 Längst ned på respektive boksida har jag sammanställt alla trevliga citat: Den enkla vägen att lyckas med aktier  Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning Tyvärr finns inte alla omdömen till Den enkla vägen att lyckas med aktier med, eftersom Twitter inte verkar låta mig se alla mina favoritmarkerade inlägg.
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Citat från Twitter om mina böcker

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment