[ Blogginlägget är skrivet av: @lundaluppen ]

Jag har talat mycket om dansk källskatt och har sett en del bloggare skriva om det. Idag har jag begärt återbetalning från Skat, danska skatteverket och tänkte dokumentera detta omedelbart innan det glöms bort.De flesta jag sett som skrivit om detta har pekat på en specifik blankett. Jag använde istället Skats elektroniska tjänst som visade sig vara relativt enkel att använda.VARNING: detta är första gången jag gör detta och jag har inte hunnit få respons från Skat, så det finns…
Läs hela blogginlägget av @lundaluppen här: Dansk källskatt, steg för steg

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment