[ Blogginlägget är skrivet av: Att Välja Lycka ]

I onsdags kom Diageos halvårsrapport vilket fick denna tröga, sega aktie att skjuta i höjden. Jag gillar trögt och segt när jag vet att de kommer leverera så det gör mig inget att företaget är en tråkig gigant med oerhört förutsägbar verklighet.Jag skrev ett stycke om företaget i september Diageo – Världens största sprittillverkare. Det inlägget är bloggens mest välbesökta någonsin och jag intalar mig att det har att göra med bolagets kvalité och min enorma författarskicklighet men det kan…
Läs hela blogginlägget av Att Välja Lycka här: Diageo levererar mer än bara sprit

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment