[ Blogginlägget är skrivet av: Miljon som Mål ]
Jag har tyvärr en väldigt dålig historik med nyemissioner inför börsintroduktioner. De nyemissioner jag hittills har tecknat för mig har jag kammat 0 varje gång men nu fick jag glada nyheter att jag fått tilldelning i Global Gaming. Totalt fick jag 250st aktier i tilldelning…
Läs hela blogginlägget av Miljon som Mål här: Fick tilldelning i Global Gaming

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment