[ Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet ]

Vi vet att börskrascher är oundvikliga, men få är förberedda.Det fina med utdelningsinvestering som jag ägnar mig åt är att jag får en bred och diversifierad portfölj med fina bolag som jag investerar långsiktigt i, och det ger ju en viss ”inlåsningseffekt” i form av att jag inte kommer försöka hitta bra lägen att sälja av innehaven i det korta perspektivet och jag vill tro att det gör att jag undviker en del snedsteg.Min filosofi går ut på att äga…
Läs hela blogginlägget av Framtida frihet här: Förberedelser inför kraschen

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment