[ Blogginlägget är skrivet av: Att Välja Lycka ]
Det här inlägget är skrivet baserat på en ide jag fick men utfallet var verkligen inte det jag förväntade mig och den typen av resultat är alltid ganska spännande. Det är nämligen så att jag tenderar att rekommendera alla nya sparare en fondportfölj bestående av…
Läs hela blogginlägget av Att Välja Lycka här: Göra som jag gör eller göra som jag säger? 15 % skillnad

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment