[ Blogginlägget är skrivet av: Västkustinvesteraren ]

Första veckan under 2017 har nu passerat och när jag satt och tittade över mina portföljer i förmiddags så blev jag nyfiken på hur mina läsare tänker och investerar sitt kapital.Jag valde därför att ställa följande fråga på Twitter: Som ni kan se så har jag hittills fått 25st svar (kl 17.05). Det är två bolag som är totalt överlägsna som största innehav i mina följares portföljer. Dessa bolag är Hennes & Mauritz och investmentbolaget Investor. Jag tycker inte att…
Läs hela blogginlägget av Västkustinvesteraren här: Hur diversifierad är din aktieportfölj?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

1 Comment

  1. Hej, har också Investor (givetvis) men de utgör inte det största innehavet, 1,9% av aktieportföljen, inkluderat de fonder som också har Investor. För min del har norska Yara växt så det klivit förbi Investor. Även Stora Enso och Castellum är större för min del. HM ligger på 1,5% och där ligger rätt många i samma storlek. Är hyfsat diversifierad, hedge, räntor, obligationer etc.

    Sedvanliga högaktningsbetygelser,
    Dan

Write A Comment