[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Fråga: Äger tre banker, Nordea, SHB och SEB. Nordea och SHB har båda gått bra då jag köpte i somras. SEB köpte jag lite senare men de är ändå upp nästan 15 procent. Nu känns det som att rallyt kanske är över, även om högre räntor står på menyn, så frågan är om jag ska ligga kvar med alla tre eller ska jag avveckla en eller två banker och endast sitta med en kvar? Hur skulle du tänka?Svar: Trenden på…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Hur ska jag tänka kring bankaktierna?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment