[ Blogginlägget är skrivet av: Att Välja Lycka ]
Inlägget innehåller affiliatelänkar För några veckor sedan sålde jag mina Akeliuspreffar till förmån för en portfölj av andra preffar och högutdelare men jag gjorde en rejäl tankemiss på ett av aktierna jag köpte och det var Genova prefferensaktie. Jag sålde den "eviga" Akelius för att…
Läs hela blogginlägget av Att Välja Lycka här: Ibland har man otur när man tänker – Sålde Genova

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment