[ Blogginlägget är skrivet av: Västkustinvesteraren ]

Som jag skrev kort om tidigare idag så är jag påväg att göra min första fastighetsinvestering via Tessin.se. Jag har nu under kvällen hunnit läsa igenom prospektet och har hittat lite fördelar och nackdelar. Kort presentation av investeringsprospektet Bolaget Svensk Ytplanering AB har förvärvat en vindsvåning på 104kvm i området Hornstull på Södermalm (Stockholm). Svensk Ytplanering AB har betalat 4,5 MSEK för råvindsytan och har följande kapitalstruktur: Förvärv av vindsvåningen: 4.500.000 krEntreprenadkostnader och exploatering: 3.000.000 krÖvriga finansieringskostnader (ex. avgift till…
Läs hela blogginlägget av Västkustinvesteraren här: Jag är påväg att göra min första investering via Tessin!

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment