[ Blogginlägget är skrivet av: Att Välja Lycka ]

Förra helgen föddes min dotter efter fyra nätter av aktivt värkarbete från hustruns sida. Min uppgift under den här tiden är att stötta och agera understödjande supportfunktion. I lumpen tjänstgjorde jag som TOLO-troppchef där TOLO står för Tanknings- och Laddningsomgång vilket i praktiken innebar att jag var chef över ett gäng lastbilschaufförer vars uppgift var att se till att försörjningskedjan fungerade och att de stridande förbanden hade allt de behövde för att kunna fortsätta utföra sin uppgift.Jag har således en…
Läs hela blogginlägget av Att Välja Lycka här: Jag har ätit dill

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment