[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]
Mars månads affärer för mig privat är att jag sålt mitt kortare innehav i Betsson och min mångåriga position i H&M. Båda transaktionerna går i samma linje som när jag sålde Clas Ohlson. Återförsäljare till konsumenter står inför fortsatt stora…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Jag har sålt ut i Betsson och H&M

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment