[ Blogginlägget är skrivet av: Västkustinvesteraren ]

För ett par veckor sedan fick jag förfrågan från Nicklas Andersson (@investeraren på Twitter) på Avanza om jag kunde skriva ett blogginlägg om hur mitt börsår för 2016 såg ut i en kortare sammanfattning. Jag skrev även ner mina investeringsplaner inför 2017 och detta inlägg har publicerats på Avanzabloggen. Tack Nicklas och Avanza för förfrågan och möjligheten! Med förhoppning om en trevlig lördagsläsning:> Börsåret 2016 för Västkustinvesteraren! Dela det här: Relaterade Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar…
Läs hela blogginlägget av Västkustinvesteraren här: Jag skrev ett inlägg för Avanzabloggen! – Börsåret 2016 för Västkustinvesteraren

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment