[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Läsarfråga: Jag har idag enkom Svenska aktier. Vill i framtiden köpa på mig Europa och främst USA(aktier). Mitt strategi är i grund o botten utdelningsaktier. Då USA är dyrt just nu ochjag är inte fullt påläst så vill jag ändå köpa på mig 1 ETF i USA. En ETF jag fått upp ögonen för är Pimco (PCN). I din aktiechatt fick du en fråga om just denna och svarade att risken är Hög. Skulle du kunna utveckla det då utdelning är hög…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Köpa utlands-ETF som PCN?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment