[ Blogginlägget är skrivet av: Fuck you fonden ]

Det här inlägget kommer ganska sent under vecka fyra. Så det är snarare köpvärda aktier vecka fem. Anledningen till att jag inte hunnit skriva inlägget tidigare är att min pappa är på besök i staterna. Har haft fullt up med att planera in och hitta på en massor av aktiviteter under veckan. Det är jätteroligt att ha honom här på besök. Jag väntar även på att min mamma ska komma på besök i Februari. Då ska jag och min sambo…
Läs hela blogginlägget av Fuck you fonden här: Köpvärda aktier vecka 4

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment