[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]
Läsarfråga: Jag har hälften av mitt sparande i aktier (utdelningsaktier) och hälften i fonder. Jag vill flytta över mitt sparande i fonder till kontot med aktier och jag undrar hur man ska tänka angående tidsaspekten, under hur lång tid ska man successivt…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Läsarfråga: Hur snabbt flytta från fonder till aktier?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment