.
BLI EN BÄTTRE INVESTERARE:
Läs mer och öppna ett konto hos Lendify!

Letar du efter alternativa investeringar som inte är korrelerade med börsen och dess avkastning? Då kan Lendify vara ett utmärkt alternativ för dig!

Lendify är en relativt ny tjänst som erbjuder en plattform för människor som söker avkastning på sitt sparkapital. Tack vare Lendifys plattform så kopplas dessa långivare ihop med privatpersoner som söker lån. Privatpersonerna har en god ekonomi och du kan se mycket information om vad låntagaren tjänar, personens levnadssituation och hur personens familj ser ut.

Beroende på olika parametrar som t.ex. lånets längd, låntagarens kreditvärdighet m.m. så blir du erbjuden en förväntad avkastning på 3,50-8,20%. Använder du dig dessutom av Lendify Autoinvest så kommer dina räntebetalningar att återinvesteras automatiskt i nya lån. Dessutom erbjuder Lendify en försäkring i deras kreditfond (läs mer om Lendifys kreditfynd). Det betyder att Lendify täcker eventuellt missade inkomster om någon av låntagarna inte betalar sina lån.

För ytterligare trygghet så har Lendify under 2016 startat ett samarbete med Lindorff som tar över alla eventuella lån om Lendify skulle gå i konkurs.

Lendify omdöme screenshots

Lendify omdöme

Lendify lån omdöme

Lendify omdöme

Lendify är fortfarande mycket nytt och saknar ännu mycket referenser och omdömen. En löpande recension skrivs på bloggen www.västkustinvesteraren.se som driver en Lendify-portfölj. Riktiga pengar är investerade genom Lendify och alla inlägg skrivs som ett löpande Lendify omdöme.

Lendify fördelar

Det är förmodligen främst två fördelar med Lendify: tjänsten är inte korrelerad mot börsen, därav fungerar den utmärkt som alternativ investering för att diversifiera sina risker. Den andra fördelen är att Lendify betalar ut ränta + amortering löpande varje månad och du skapar därmed ett mycket bra flöde av inkomster till ditt Lendify konto.
Som vi nämnde längre upp så har Lendify försäkrat upp sin tjänst genom att Lindorff har gått in som backup lösning om Lendify skulle gå i konkurs. Om ni använder er av Lendify Autoinvest så skall Lendifys kreditfond täcka missade utbetalningar från låntagarna. Det är viktigt att ni läser på om villkoren!

För att få tillgång till mer information och vilka lån som finns att investera i så behöver du öppna ett konto med hjälp av Bank-ID.

Läs mer och öppna ett konto hos Lendify!
...............