[ Blogginlägget är skrivet av: Bullpappret ]

Under en period har jag funderat på vad mitt långsiktiga sparmål ska vara, nu när jag uppnått min första riktigt stora milstolpe – dvs att ha en miljon. Jag tvekar lite fortfarande, men i väntan på att målet ska forma sig har jag i alla fall tagit fram en kortsiktig plan för det närmaste året. 1/3 mer sparande varje månad Mitt gnetande med att sänka kostnader har gjort att jag från och med nu kan sätta av mer pengar till…
Läs hela blogginlägget av Bullpappret här: Målsättning för 2017 – växlar upp sparandet

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment