[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

2016 blev jag framröstad till Nobelpriset i litteratur bland svenska aktieförfattare. 67 procent av de 101 rösterna på Twitter i Sparpingvins omröstning värmer mitt aktiehjärta. Tack för det. 🙂Inför 2017 har jag inga nyårslöften, däremot målsättningar och önskemål. Nyårslöften har jag inte sedan jag i tonåren gav nyårslöftet att aldrig mer ge några nyårslöften. Det är ett löfte jag tänker hålla livet ut. En anledning är att om du ska förbättra ditt eller andras liv kommer du att misslyckas i fall…
Läs hela blogginlägget: Målsättningar för 2017 och sågning av nyårslöften
Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment