[ Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet ]

Månaden är inte helt slut ännu, men då jag tänkte publicera min årsrapport på söndag och då jag inte förväntar mig några större privatekonomiska händelser under den tiden som återstår så fuskar jag lite och tidigarelägger månadens rapport. Jag hoppas att det är lugnt… :-)Innan jul var det mycket på jobbet och en hel del som skulle göras klart, men trots en högre ansträngning än vanligt så känns det i efterhand riktigt skönt att ha varit ordentligt produktiv. Även utanför…
Läs hela blogginlägget: Månadsrapport december 2016
Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment