[ Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet ]

Det har nästan gått en månad sedan min senaste transaktionsrapportering och jag tänkte därför att det kunde vara passade med en kort summering om vilka affärer jag har gjort den senaste tiden.Min förhoppning är att dessa rapporteringar bidrar till att ni läsare enkelt kan hänga med i vilka förändringar jag gör i min portfölj, och det blir dessutom lätt för mig att vid ett senare tillfälle gå tillbaka och se när jag gjorde vad.Jag har fortsatt att öka både i…
Läs hela blogginlägget: Mina senaste aktieaffärer

[ Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet ]

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment