[ Blogginlägget är skrivet av: Framtida frihet ]

Min strategi som långsiktig utdelningsinvesterare är att köpa och investera löpande i mina innehav, även om det i vissa fall kan gå rätt länge mellan varje köp i ett enskilt innehav.Man bör givetvis ta hänsyn till värderingen när man investerar, och jag köper inte på vilka värderingar som helst, men köper man löpande och har för avsikt att äga bolagen ”för evigt” tror jag det spelar mindre roll i längden.Jag är inte ute efter att maximera min vinst på kort sikt;…
Läs hela blogginlägget av Framtida frihet här: Mina senaste aktieköp

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment