[ Blogginlägget är skrivet av: Antar invest ]
Jag fortsätter kontinuerligt att utvärdera hur jag placerar mina olika sparande för att få högst avkastning till relativ risk. De två viktigaste parametrarna som jag försöker väga in i resonemanget är:- Tidshorisont – När behöver jag pengarna?- Sparmål – Vad ska…
Läs hela blogginlägget av Antar invest här: Ny vecka, nya sparkonton

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment