[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Läsarfråga: Jag har en större summa pengar i IPS samt en privat pensionsförsäkring. Detta sedan tiden då jag saknade pensionsrätt i min anställning. Jag byter nu fonderna i dessa mot utdelningsaktier och avser återinvestera 100% av utdelningen i utdelningsaktier. Jag har även en KF där jag avser satsa på utdelningsaktier med 100% återinvestering av utdelningen samt nya insättningar varje månad. Bör valet av utdelningsaktier i dessa pensionsdepåer där utdelningen återinvesteras skilja sig jämfört med valet av aktier i KF där utdelningarna…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Placera olika i KF och pensionsdepåer som IPS?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment