[ Blogginlägget är skrivet av: Miljonär innan 30 ]

Veckan avsnitt av Sparpodden där bloggaren Onkel Tom gästade tyckte jag var riktigt bra. Du som inte har hört det än får leta upp avsnittet själv i valfri poddspelare.Roade mig med att själv försöka tänka hur jag hade svarat på samma frågor och kan väl konstatera att jag tycker Tompa var bättre än vad jag själv hade varit i samma situation på att lägga ut texten och sätta ord på sina tankar. Även om jag ibland satt där på tunnelbanan…
Läs hela blogginlägget av Miljonär innan 30 här: Sparpodden med Onkel Tom

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment