[ Blogginlägget är skrivet av: Miljon som Mål ]
Som ni säkert märkt av mina senaste inlägg har jag valt att dra ner på mina portföljer och ta ut en större del av kapitalet. Dessa pengar har jag lagt på bankkontot för att finansiera en eventuellt framtida köp av mark/hus i Vietnam. Jag har…
Läs hela blogginlägget av Miljon som Mål här: Tillbaka till långsiktigheten!

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar
Author

Write A Comment