[ Blogginlägget är skrivet av: Marcus Hernhag ]

Läsarfråga: Jag läser allt från dig , din blogg och Privata Affärer och är själv en utdelningsinvesterare. Jag undrar vad din sparkvot är från din nettolön? Har du någon fast tjänst? Mitt svar: Jag har ingen anställning utan frilansar (via enskild firma). Min sparkvot är kanske 40-50% eller något, jag vet inte riktigt. Allt beror lite på vad jag kostar på mig och vad jag tjänar från en månad till en annan. Det varierar. Läsarfråga: Hur mycket hade du i utdelningar…
Läs hela blogginlägget av Marcus Hernhag här: Vad är Hernhags sparkvot och hur mycket utdelningar får jag?

Länk- & investeringstips från Aktiefeed:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Västkustinvesteraren.se - Investmentblogg och grundare till Aktiefeed!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad Innehåller samarbetslänkar

Write A Comment