SEF Independent investmentbolagsfond

AKTIEBLOGGAR & EKONOMIBLOGGAR


Är du trött på en skakig börs?
 Då kan Lendify.se vara något för dig. Låna ut pengar till privatpersoner med god ekonomi och få en avkastning på 3,50-8,20% med löpande utbetalningar varje månad! Läs mer om Lendify!
EFTER ETT PAR KLAGOMÅL SÅ HAR JAG VALT ATT STÄNGA NER TJÄNSTEN AKTIEFEED TILLS VIDARE. MÅLET ÄR ATT ÖPPNA TJÄNSTEN IGEN FAST UTAN ATT IMPORTERA HELA INLÄGG.

 

Aktiebloggar

Aktiebloggar har senaste åren exploderat och numera finns det ett helt hav där ute att sålla bland. Det är här Aktiefeed kommer in i bilden. Vi hjälper dig att samla alla de största och populäraste aktiebloggarna på ett och samma ställe!
Aktiefeed.se startades i mitten av 2016 och har redan tusentals besökare varje vecka! Glöm inte att gilla Aktiefeed på Twitter för att aldrig missa några aktiebloggar och dess inlägg.
Just nu importerar Aktiefeed blogginlägg från sveriges 20 bästa aktiebloggar. Givetvis länkar/uppger vi alltid källan till vem som har skrivit blogginlägget.

AKTIEBLOGGAR & FINANSBLOGGAR

Aktiebloggar är otroligt hett just nu. Med hjälp av Aktiefeed.se så får du alla aktiebloggar och finansbloggar samlade på en och samma plats. Givetvis har vi hjälpt dig att leta och sortera i djungeln av ekonomibloggar, det innebär att endast de bästa och mest populäraste aktiebloggarna får en plats i feed-listan här nedanför. Läs gärna Nybörjarguider aktier som du hittar i menyn.

Saknar du någon aktieblogg? Vi söker ständigt efter nya finansbloggar att representera här på siten, kontakta oss gärna via kontakt@aktiefeed.se för att kanske få en plats i flödet!